bloglovin

Låtar från HEX

 

Nu har HEX börjat släppa låtar på Reverbnation. Lägger upp dem här så ni får chans att lyssna på dem ni också. Det låter lite Zombie över det hela.

 

 

PS. De blev nöjda med voodoodockan jag gjorde :)

 

 


Kommentarer
Postat av: Jane l COCONUT

Måste säga att jag gillar detta skarpt!Svar: åh, locka på drömmarna du. Hoppas verkligen att jag faktiskt kommer att kunna börja jobba inom yrket inom ett par år i alla fall. Dock lite smånervös kring svårigheten, men jag jobbar på som jag bara kan med det jag kan för att få in lite vana osv :)Har fö piercingrelaterad fråga på tal om detta; en kvinna vill komma och pierca sina bröstvårtor, hon hade ett par misslyckade hål som gjorts för ca 3 mån sedan och som togs ut inom ett par dagar. Vet att man med största sannorlikhet kan amma efter piercing, men är riskerna större om man piercar om (mer ärrvävnad osv?) - vad har du att säga om att pierca om?Måste säga att det är superbehändigt att ha dig att springa till när man behöver svar osv :)

2012-03-06 @ 21:18:00
URL: http://coconutwonder.blogg.se/
Postat av: Blasfeministen

Om hon inte hade sin tidigare piercing mer än ett par dagar och läkningen gått bra så bör det inte vara några konstigheter.

Du får undersöka och se om det blivit någon störande ärrvävnad och sedan fråga henne om hon känner att en ny piercing är aktuell. Det är ju hennes egen kropp och hennes val. Själva ingreppet kan dock kännas mer smärtsamt för endel med ärrvävnad och det känns lite trögare när man för igenom nålen, men som piercare lär man sig att vara stadig och bestämd i sina "tryck".Det ska inte vara några problem att amma när man har piercade bröstvårtor iaf och "ompiercing" är helt OK. Många har ju fler än ett piercinghål i en och samma vårta och vad jag vet har det gått bra vid amning.Själv har jag ju aldrig ammat så jag har ingen egen erfarenhet av detta. Men under min utbildning fick jag det berättat för mig att det inte skall vara några problem på den fronten när man har piercade bröstvårtor. Folk har även berättat att de kunnat behålla sina hål under hela amningen (då har de plockat ur smycket varje gång) men hygienen är väldigt viktig! Andra har plockat bort sina smycken helt då de känt att det blivit för jobbigt när bröstvårtorna blivit ömma och såriga.

2012-03-07 @ 06:40:30
URL: http://blasfeministen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0